Aktuella kampanjer
Träffa vår

Köksexpert

Vi hjälper dig att skapa det perfekta köket med vår expertis inom färg och måleri. Vi har kvalitetsleverantörer och hjälper dig i alla steg för att nå det resultat du önskar. Boka din rådgivning idag!

3 steg till ditt nya kök

Vid bokning av tjänsten Köksexpert kommer du som kund få hjälp med att rita upp ditt nya kök. Vi kommer med idéer om hur ditt nya kök blir funktionellt utifrån dina tankar och specifika krav. Vår köksexperter besitter både erfarenhet och kreativitet. Tillsammans tittar vi på vad du har idag, vad du tänker att du vill ha och vad som fungerar att ha. Det finns många aspekter som är viktiga att ta hänsyn till för att det skall bli ett lyckat slutresultat. Fundera på vad som är viktigt i ditt projekt så lyssnar, ritar och presenterar vi ert projekt med genomarbetade 3D ritningar. Vi vill att det skall vara lätt att förstå hur vår tanke kommer att se ut i verkligheten. Hos oss kan du dessutom även köpa vitvarorna till köket.

Förutom kök kan vi även rita vinkällare, hallösningar, tvättstugor och sovrum i både gamla och nya hus. Trygghet är viktigt för oss och det vill du som kund känner från början till slut. Vi jobbar därför med duktiga hantverkare som vi vet tar hand om både dig och ditt projekt på bästa sätt.

Tillsammans med dig formar vi din dröm då din tanke är vår inspiration.

Detta ingår:

  • Hembesök
  • 3D ritning, vi ritar om ditt kök tills du känner dig nöjd.
  • Vid köp av kök inkluderar det även ett hembesök där vi kontrollmäter innan beställning.
Lotta + Frida
Lotta Larson & Frida Ringdahl
Weydes färghus

Boka rådgivning

Vi ser fram emot att höra från dig! Tillsammans hittar vi den bästa lösningen för dina behov och önskemål.

Experttjänst *
Ditt för- och efternamn
Telefonnummer
Epostadress
Övrig information

Vi kommer kontakta dig för att bekräfta din bokning. Där kommer du och vår expert bestämma en tid tillsammans för ert första möte.

Integritetspolicy *

Läs vår policy här: vår policy