Aktuella kampanjer

Färg

Som vi älskar färg och dessutom är vi proffs på färg!

Vi erbjuder ett brett sortiment från ledande varumärken som Alcro, Jotun, Hagmans och Falu Rödfärg. Vi har fasadfärg, fönsterfärg, väggfärg och linoljefärg till både konsumenter och proffs.
Eric Cademan
Eric Cademan

Fasadexpert

Att välja rätt färg och typ av fasadmaterial är en viktig del av att skapa den rätta stilen och känslan för ditt hem eller företag. Men med så många valmöjligheter på marknaden kan det vara överväldigande att veta var man ska börja. Det är här vi som experter inom färg och måleri kommer in i bilden. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den perfekta kombinationen av färger och material som passar dina behov och önskemål. Genom att boka ett möte med oss får du tillgång till vår erfarenhet och expertis inom färg och måleri. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att skapa den fasad du alltid har drömt om. Kontakta oss idag för att boka ditt möte och ta det första steget mot att förverkliga dina mål.
UTVALDA PRODUKTER

Vi rekommenderar

Alcro
Ad.stil Helmatt Täckfärg
ad.stil Helmatt Täckfärg från Alcro är både en grundfärg och väggfärg, med väldigt god täckförmåga och enastående kulöråtergivning. En annan utmärkande egenskap är den hårda och extremt tåliga slutytan som, trots sin helmatta finish, är både reptålig och avtorkningsbar med ljummen, fuktig trasa.
Alcro
Bestå Briljant
Bestå Briljant är en halvmatt täckfärg från Alcro som är framtagen för dig som vill ha en vacker yta och ett perfekt slutresultat som håller över tid. Färgen är utvecklad för att klara det nordiska klimatet med en enastående förmåga att hålla både glans och kulör vid målning av träfasader.
Se hela sortimentet i butik

I vår butik hittar ni följande varumärken

Alcro, Anti-corrosion, Falu Rödfärg, Hagmans, Jape, Jotun, Hagmans, Osmo, Sigma, Swepa