Aktuella kampanjer

Tapet

Tapeter, en gedigen utsmyckningsform för rummet. Skapa rum med djungelkaraktär eller varför inte ett rum som påminner om sommarens svala havsbris.

Utforska vårt omfattande sortiment av högkvalitativa produkter. Hos oss hittar du allt du behöver för att ta dina projekt till nästa nivå. Kör du fast kan du alltid boka en konsultation med våra experter.
Charlotte Amundson
CHARLOTTE AMUNDSON

Inredningsexpert

Våra inredningsexperter kombinerar färger och material på väggar, golv, textilier och övrig inredning för ett lyckat slutresultat. Du får stöd i dina inredningstankar och hjälp med att inreda hela ditt hem, arbetsplats eller den offentliga miljön. Ta gärna med inspirationsbilder och mått till mötet med inredningsexperten. Boka ditt besök. Besök ute på plats med fotografering och stilanalys. Färgsättning, moodboard Genomgång av moodboard och offert i butiken. Här finns möjligheten att ta hjälp av hantverksexperten för projektets genomförande.
UTVALDA PRODUKTER

Vi rekommenderar

Carma
Carma
British Heritage III - KT30504
Boråstapeter
Boråstapeter
Oriental Dreams Tapet 1904
Midbec
Midbec Tapet
Salvia, 77006
Se hela sortimentet i butik

I vår butik hittar ni följande varumärken

Boråstapeter, Cadoro, Carma, Colefax, Designers Guild, Duro, GP Baker, Intrade, Midbec, Tapetterminalen, Osborne & Little, Sandberg, Ulricehamns tapetfabrik