Aktuella kampanjer

Kök

Köket, hemmets hjärta. En plats vi älskar att umgås och samlas på.

Köken hos oss kommer från Ballingslöv och vi kan tillsammans med dig skapa fantastiska kökslösningar. Våra köksritare besitter stor kompetens och hjälper dig hela vägen, från idé och ritning till färdigt resultat. Dessutom kommer kökens stommar färdigmonterade vilket besparar dig mycket tid och pengar. Precis som du vill ha det.
Lotta Frida
Lotta Larson & Frida Ringdahl

Köksexpert

Vid bokning av tjänsten Köksexpert kommer du som kund få hjälp med att rita upp ditt nya kök. Vi kommer med idéer om hur ditt nya kök blir funktionellt utifrån dina tankar och specifika krav. Vår köksexperter besitter både erfarenhet och kreativitet. Tillsammans tittar vi på vad du har idag, vad du tänker att du vill ha och vad som fungerar att ha. Det finns många aspekter som är viktiga att ta hänsyn till för att det skall bli ett lyckat slutresultat. Fundera på vad som är viktigt i ditt projekt så lyssnar, ritar och presenterar vi ert projekt med genomarbetade 3D ritningar. Vi vill att det skall vara lätt att förstå hur vår tanke kommer att se ut i verkligheten. Hos oss kan du dessutom även köpa vitvarorna till köket. Trygghet är viktigt för oss och det vill du som kund känner från början till slut. Vi jobbar därför med duktiga hantverkare som vi vet tar hand om både dig och ditt projekt på bästa sätt. Tillsammans med dig formar vi din dröm då din tanke är vår inspiration.
UTVALDA PRODUKTER

Vi rekommenderar

Ballingslöv
Mörkgrå kökslucka
Mörkgrå kökslucka, line med bänkskåp
Ballingslöv
Svartinspirerat kök
Fenix svart
Ballingslöv
Kök wood, ek
Wood, ek, vitpigmenterad, ollsjo
Se hela sortimentet i butik

I vår butik hittar ni följande varumärken

Ballingslöv, Beslag Design, Bricmate, Decanteller, Decosteel, Electrolux, Fjäråskupan, Purus, Rörås, Siemens, Stengruppen i Västerås, Stonecut, Tapwell